Паниран праз

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
31436041k
Паниран праз1 / 2
26/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2

Необходими Продукти

  • праз - 2 стръка
  • яйца - 1 бр.
  • галета
  • олио - за пържене
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се почиства, нарязва се на едри парчета и се сварява до омекване.

Отцежда се от водата. Всяко парче се овалва в яйце, галета и отново в яйце и галета.

Изпържва се в загрято олио до златисто. Панираният праз се поднася с доматен сос и горчица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: