Питки с чесън и сирене и подправки

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак28314
01/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо915
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото за питките се подготвя и се разделя на 4 части, като всяка една се оформя на топка.

Магданозът, листата от целина, босилекът се разбиват с блендер, добавя се зехтинът и се разбърква до получаването на гладка смес.

Прибавя се и козето сирене и добре се разбърква до получаването за зелен крем. Прибавя се лимоновият сок.

Разточват се тестените топки на кора с диаметър 18 см. Пекат се в чугунен тиган. Всяка питка се маже със сирената смес, поръсва се с пипера.

Поднася се с нарязани домати и натрошено сирене.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар