Змиорка с доматено пюре и чесън

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
30/08/2014
"Вие имате змиорка, а ние имаме точната рецепта за нея - вярваме, че ще си паснем "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 646
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на парчета и я овкусете със сол и черен пипер. Оваляйте в брашното и изпържете в зехтина.

В останалата от пърженето мазнина запържете брашното. Добавете ситно нарязаните домати, чесъна, дафиновия лист.

Залейте с виното и малко вода. Сложете на огъня, докато сместа заври. Посолете на вкус и изсипете сместа в тава.

Отгоре наредете пържената риба отгоре и печете около 20-30 минути. Сервирайте рибата, поръсена с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар