Начин на приготвяне
Шоколада режем с нож на малки парченца.
Пресяваме брашното и го смесваме със солта, ванилията и бакпулвера.Объркваме добре.
Разбиваме яйцето със захарта. Добавяме олиото, млякото, крема сиренето, изварата.
Прибавяме постепенно брашнената смес. Объркваме. Към края добавяме и шоколада. Оформя се тесто.
Слагаме тестото в хладилника за 30 мин.
В тава, покрита с хартия за печене, нареждаме на малко разстояние сладките.
Офомяме ги с помощта на супена лъжица. От сместа стават 43-45 рошави топчета. Печем в загрята на 170 градуса фурна за 17 мин.
Преди да се сложат да се пекат, мажем сладките с шоколад с разбито яйце с помощта на силиконова четка.
Сладките с шоколад и крема сирене са готови.