Пилешка супа по испански

Марина НордМарина НордНовак1219
09/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции9
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 274
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото заедно с нарязаните чушки се сварява в бульона с ригана, чесъна и солта. Месото се изважда и нарязва, а бульонът се прецежда.

Зеленият лук се нарязва и запържва в мазнината. Залива се с бульона и се добавят нарязаните на кубчета домати и месото.

Сипват се лимоновият сок, кориандърът, черният пипер и препечените и нарязани на лентички тортили. Супата се вари още 3 минути и се сваля от котлона. Сервира се гореща.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар