Сурова торта с праскови

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Сурова торта с праскови
Снимка: Людмила
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
10
"Най-накрая торта, от която можем да изядем половината без притеснения за калориите Ароматна, вкусна и полезна сурова торта с праскови"

Необходими Продукти

  • за блата
  • бадеми - 200 г белени
  • стафиди - 200 г
  • кокосово масло - 2 или 3 с.л.
  • Крем
  • праскови - 3 бр.
  • кокосово масло - 7 или 8 с.л.
  • мед - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, приготвих блата, смлях обелените бадеми и стафидите, не много на ситно.

Към тях прибавих течния мед и разтопеното кокосово масло. Разбърках до хомогенна смес и изсипах в тавичка с падащи стени, моята е голяма - 24 см, препоръчвам 20 см и веган тортата ще се получи по-висока.

С притискане оформих блат.

Кремът приготвих, като обелих и нарязах прасковите, пасирах ги и добавих мед, вие даже може да го пропуснете, ако са по-сладки прасковите, следва кокосовото масло, разтопено.

Бърках до еднородна смес и изсипах върху блата.

Прибрах в хладилника и като стегна кремът, украсих плодовата торта с резени праскова.

Ароматна, вкусна и полезна торта с праскови.

Опитайте моята сурова торта с праскови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: