Начин на приготвяне
Нарежете месото на едри парчета, лук на ситно, моркови на кръгчета.
Загрявате олио в тенджера, запържете месото за 10 минути предварително, да е поръсено със сол и черен пипер.
Добавете нарязан лук, моркови, картофи и с малко вода задушете за кратко.
Поръсвате брашното, разбърква се, сипвате и червен пипер и наливате гореща вода, да покрие продуктите.
Идва ред на ароматните подправки, измити и нарязани ситно, овкусете с шарена сол на вкус.
Прехвърля се в тава и печете свинското с картофи на загрята фурна 180 °C до готовност на месото.
Преди сервиране на тази любима нашенска манджа се поръсва с магданоз!
Свинско с картофи и ароматни подправки - чудесна гозба, вкусно сосче в което да топите късче хляб! Добър апетит!