Свински уши на грил тиган

Свински уши на грил тиган
Снимка: Стоянка Русенова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3
"Сипвайте биричката и веднага си хапнете от тези топки свински ушички"

Необходими Продукти

  • свиснки уши - 2 бр.
  • черен пипер - 3 - 4 зърна
  • дафинов лист - 1 бр.
  • соев сос
  • сол - при необходимост
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме много добре свинските уши.

Поставяме ги в дълбока тенджера, аз ги сложих в тенджера под налягане.

Към водата добавяме дафиновия лист, солта и черния пипер.

Включваме котлона и варим до готовност.

Когато ги изкараме от водата, ги оставяме за няколко минути да се охладят.

През това време загряваме грил тигана.

Поставяме двете уши, когато са готови от едната страна, обръщаме и на другата.

Нарязваме на ивици, поставяме в чиния, поръсваме със соевия сос и сервираме биреното мезе.

Свинските уши на грил тиган са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: