Зеленчуков бульон

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак28314
15/03/2014
"Когато имате нужда от нещо вкусно, което да зареди организма с енергия и витамини "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции1.5 л
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 442
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зехтинът се загрява, прибавя се лукът, морковът, празът, целината, доматът и магданозът. Задушава се около 5 мин.

Прибавят се зърната от черния пипер, карамфил и дафинов лист. Осолява се.

Водата се изсипва и се оставя да къкри около час. Изцежда се през мрежеста цедка, зеленчуците се отстраняват.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар