Начин на приготвяне
За този вид хот-дог взимаме наденичките и първо ги обелваме. Увиваме всяка наденичка в шайба кашкавал.
Нанизваме наденичките на дървените шишчета, но само до средата.
Нареждаме ги в тавичка и ги замразяваме за 20 мин.
През това време в дълбок съд смесваме двата вида брашно, прясното мляко, яйцата, бакпулвера и солта.
Добре разбъркваме, докато не се омесят всички съставки. Преместваме сместа в дълбока и тясна каничка.
Така ще е по-лесно да панираме наденичките.
В тиган си загряваме мазнината на 160 °C. Потапяме биренките в сместа и после ги овалваме в галета.
Пържим корн догс в загорещената мазнина, до приятен червен загар. Подхождат си с кетчуп или горчица.
Да ви е сладко с моите корн догчета.