Риба с царевично брашно

20/03/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 521
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от кожата и костите, посолява се и се овалва в царевично брашно. Изпържва се съвсем леко в сгорещената мазнина.

В същата мазнина се запържват лукът, нарязан на филийки, чушките - на колелца, чесънът - на кубчета, доматите - на едри парчета.

Добавят се виното и черният пипер и всичко се запича в умерена фурна за 10 минути. Готовата риба се сервира поръсена с магданоз и гарнирана с парченца лимон.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
21.03.2016 21:37
Чудесна риба, хрупкава коричка, сочна отвътре!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв