Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети с пилешко филе и Грогонзола

Спагети с пилешко филе и Грогонзола

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k
Спагети с пилешко филе и Грогонзола2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • спагети - 350 г
  • пилешко месо - 250 г филе
  • зехтин - 3 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • сметана - 2 ч.ч.
  • горгонзола - 150 г
  • пармезан - 4 с.л.
  • розмарин - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се нарязва и се запържва заедно с чесъна. Долива се виното, сметана и настърганото сирене Горгонзола.

Трябва да се получи гъст сос. Добавя се розмаринът и солта.

Добавя се сварената според указания паста към пилешкото месо и се разбърква добре. Поръсва се с Пармезана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: