Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Кето пица с бекон и кашкавал

Кето пица с бекон и кашкавал

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Мастър Шеф
2261k3046
Кето пица с бекон и кашкавал
Снимка: ГАЛЯ ДУМАНОВА
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Ох, най-накрая пица, от която да ни текат лигите и да ни отслабва дупето"

Необходими Продукти

  • За блата
  • яйца - 2 бр.
  • карфиол - 1 бр. средно голям
  • черен пипер - 1 щипка
  • сол - 1/4 ч.л.
  • За гарниране
  • бекон - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • доматено пюре - 6 с.л.
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитият и почистен карфиол минете на кухненски робот до получаване на хомогенна смес, прибавете солта.

Получената смес оставете за 10-15 минути и отцедете отделената вода.

Прибавете яйцата и черния пипер.

Получената смес разпределете равномерно в тава с хартия за печене.

Печете блата от карфиол в загрята фурна на 180 °C за 20 минути.

Извадете блата от фурната и разпределете доматеното пюре, бекона, настъргания кашкавал и поръсете с чубрица кето пицата.

Печете кето пицата още 10 минути, докато се разтопи кашкавалът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: