Рибен гювеч с кисело зеле

Марина НордМарина НордНовак1219
22/09/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 181
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибното филе се нарязва, подсушава, посолява се и се поръсва с черен пипер.

На дъното на гювеч или съд от йенско стъкло с капак се разстила нарязаното кисело зеле.

Добавят се нарязаният лук, моркови и чушка. Върху зеленчуците се разпределят парчетата риба и нарязаните картофи.

Поръсва се с ким и се залива с виното. Ястието се захлупва и се слага във фурната при 200°. Задушава се 1 час.

10 минути преди края се маха капакът и ястието се поръсва с накълцан копър.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар