Гъби пане

Марина НордМарина НордГотвач2689
23/04/2014
"Търсенето на перфектното универсално мезе за бира и вино приключи - ние ще хапваме, а вие си запишете рецептата "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 575
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, отрязват се пънчетата. Почистените гъби се измиват и се сваряват в малко вода. Отцеждат се и се подсушават.

Панировката се прави от брашно, в което се добавя яйце, сол, захар, мляко, олио.

Всичко се разбърква добре, за да няма бучки. Леко подсушените гъби се топват в панировката и се пържат в загрята мазнина.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Веселин
Веселин
06.12.2014 18:49
сега ги пробвам изглеждат апетитни !
0
0
Добринка Илиева
Добринка Илиева
07.12.2014 21:05
Много е вкусно гъби пане.
0
0