Телешко с печен лук и доматен сос

26/04/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 261
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на средни по големина парчета и го сварете в подсолена вода за около. Обелете лука и го нарежете на едро.

След това го сложете на скара или котлон да се изпече и го прибавете към телешкото, което продължавате да варите. След 5 минути сипете вътре доматеното пюре, олиото, черният и червеният пипер.

След още 5 минути свалете ястието от огъня. Разделете го на 4 порции.

Сервирайте на вашите гости, докато е още топло. По желание може да гарнирате с пюре от глави целина, което се приготвя на същия принцип, както и картофеното пюре.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар