Брюкселско зеле по сицилиански

27/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 350
  • Преглеждания за месеца195
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се загрява и в него се запържва брашното. Разрежда се с млякото и сметаната при непрекъснато бъркане. Поръсва се със сол, черен пипер и индийско орехче.

Сосът се сипва в предварително свареното в подсолена вода зеле и се оставя да поври до сгъстяване на бульона.

Сервира се поръсено с настърган пармезан. По желание може да го запечете във фурната.

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар