Маринована печена риба

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
31/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 580
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и маринова с оцет, сол и черен пипер. Оставя се да престои половин час.

Коремите на рибите се напълват с парченце масло, накълцан магданоз и сол. Рибите се подреждат с корема нагоре в намазана с мазнина тава.

Поливат се със смес от счукан чесън, олио, магданоз, черен пипер и вино. Поръсват се с галетата и се покриват с нарязаните на кръгчета домати.

Пече се в предварително загрята силна фурна, като по време на печенето се заливат с останалото олио.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар