Маринован гълъб в червено вино

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
770
2k
07/09/2014
"Гълъбът - един чуден, но позабравен деликатес, който с удоволствие ви припомняме "
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 406
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички съставки за маринатата преди 1 ден. След това потопете вътре гълъба и го дръжте там за 12 часа, като го обръщате от време на време.

Загрейте фурната на 150 градуса. Сипете зехтина в голяма тенджера и сложете вътре лука и гъбите. Гответе 5 минути или докато лукът омекне.

Междувременно извадете гълъба в чиния с помощта на решетъчна лъжица и отстранете маринатата.

След това оваляйте гълъбите в брашното и ги сложете в тенджерата с гърдите надолу. Сипете маринатата и бульона. Прибавете магданоза и овкусете. Покрийте с капак и гответе 1 ч. и 30 мин. или докато месото омекне.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар