Пиле Анджелина

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Пиле Анджелина1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • пиле - 1 бр.
  • картофи - 4 бр.
  • гъби - 200 г
  • лук - 2 глави
  • бульон - 1 кубче пилешки
  • магданоз - 4 - 5 стръка
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на парчета, които се потапят в олиото, смесено със солта, червения и черния пипер. Месото се нарежда в тенджера и се покрива с нарязаните картофи, гъби и лук.

Залива се с останалата марината и бульона, разтворен в 1 литър вода. Похлупва се и се вари до готовност на месото и се сервира, поръсено с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: