Борш

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
14
02/06/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 981
  • Преглеждания за месеца158
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода.

Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се задушават до пълно омекване. Прибавя цвеклото и дафиновият лист.

Оставя се на диска за около 45 мин., след което се премахва дафиновият лист.

Супата се пюрира и се връща отново на огъня за няколко минути. Сервира се със сметана.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар