Риба с леблебия

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
27/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо276
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете рибата отвън и отвътре с абсорбираща хартия. Смесете лимоновия сок, пипера, кимиона, чесъна и половината от зехтина в голяма купа.

Към тях прибавете рибата и я оваляйте добре в сместа. След това я изпечете върху грил или барбекю, докато стане кафява от двете страни.

През това време запържете семената и подправките в тиган, докато стана ароматни. Добавете към тях зехтина и леблебията, бульона и лютата чушка.

Разбъркайте добре и след това махнете ястието от огъня. Поръсете с домати и кориандър и овкусете.

Поднесете рибата с леблебия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар