Свинско по гръцки

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Свинско по гръцки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Вкусотия със свинско месо по гръцки - обядът е готов!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - пържоли 4 бр.
  • чесън - 2 - 3 глави
  • лук - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • чубрица
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се слага в марината, приготвена от смления чесън, нарязания лук и подправките на вкус. Налива се олио до покриване на месото.

Оставя се да престои в маринатата най-малко 15 минути, след което се пече на скара.

С тази марината месото става по-крехко и е готово за ядене много по-бързо. Не е необходимо да се препича.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Донка Лулчева
Донка Лулчева
Чубрицата не е толкова популярна в гръцката кухня, така че сложете риган.
19.11.2009 08:47
4
1