Свински ребърца на барбекю

СашкоСашкоНовак
30/05/2009
"Приготвяме свински ребърца на барбекю. По миризмата ще ни откриете "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 313
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата49
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг. ребърца
  • сос - барбекю 1 ч.ч
  • лук - 2 стръка нарязан пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подредете ребърцата в тавичка и ги полейте със соса. Покрийте с капак и оставете да се мариноват в хладилника 4 часа.

Запалете барбекюто. Печете ребърцата като от време на време ги обръщате и ги поръсвате със сос.

Подредете ребърцата в плато. Поръсете ги с нарязания зелен лук и сервирайте.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ставрев
ставрев
30.11.2012 08:53
и хубаво червено вино
1
1
Иван
Иван
02.06.2009 02:23
Ребърцата са супер, особено в хубавото време.
1
0