Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Татарска салата с агнешко месо

Татарска салата с агнешко месо

Нина НордНина Норд
Джедай
306268
Татарска салата с агнешко месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 300 г (сварено)
  • картофи - 3 бр. (сварени)
  • моркови - 2 бр. (сварени)
  • червен лук - 1 глава
  • краставици - 1 бр., може и кисели
  • сметана - 100 г
  • яйца - 1 бр. (сварено)
  • черен пипер - ½ ч.л. млян
  • сол - 3 щипки
  • копър - 1 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, картофите и морковите се режат на тънки резенчета. Лукът се нарязва на шайби.

Краставицата се нарязва на тънки кръгчета. Копърът се нарязва на ситно.

Зеленчуците и месото се смесват, поръсват се със сол и черен пипер.

Салатата се залива със сметана и се поръсва с копър. Украсява се с резенчета яйце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: