Яйца кокот

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Яйца кокот1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Превърнахме приготвянето на яйца в изкуство и искаме да го споделим с вас"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • сьомга - 150 г пушена
  • копър - 4 с.л. (нарязан)
  • сметана - 6 с.л.
  • черен пипер - 1/4 ч.л. млян
  • масло - 15 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се реже на ситно, поръсва се с черен пипер и копър. Сместа се слага в намазани с масло формички.

Във всяка се слага по 1 супена лъжица сметана и се чуква по едно яйце.

Формичките се слагат в тава, пълна до половината с гореща вода, и се пекат на водна баня 10-15 минути на 170 градуса.

Жълтъкът трябва да остане течен. Яйцата се сервират веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Всичко хубаво, но на снимката няма и помен от рецептата.
07.05.2016 07:28