Начин на приготвяне
Запържваме нарязаните на едро лук, след това чушката, след това морковите.
След като запържите зеленчуците, запържете пилешките крилца (може всякакво месо) и слагам всичко в тенджера, поръсвам отгоре със сух чесън.
Разпределете младите картофи, нарязани на едри кръгчета (не обелени).
Отгоре брюкселско зеле и след това царевица, покрийте с нарязания праз.
Добавете студена вода към доматен сок, около чаша, сол, черен пипер, чаена лъжичка кориандър, чаена лъжичка сладък пипер и изсипете съдържанието в добавете дафинов лист, черен пипер и една люта чушка.
Затворете с капака пилето със зеленчуци и поставете на бавен огън за 40 минути.
Зелените подправки - копър, магданоз, ситно нарязан кориандър и чесън се поставят в тенджера след 30 минути и се оставят да врат още 10 минути крилца със зеленчуци по средиземноморски.