Солени кето гофрети

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5217k2k1
Солени кето гофрети
Снимка: Juliya
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Солените кето гофрети са хрупкави и много вкусни - идеални за закуска или предястие вечер"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • крема сирене - 3 с.л.
  • чедър - 100 г зрял сирене
  • ядки - 2 с.л. смлени (фъстъци или бадеми)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете сиренето на ситно ренде.

В купа сложете яйцата и крема сиренето и разбъркайте с телена бъркалка.

Прибавете насъргания Чедър и смлените ядки и отново разбъркайте, за да се смесят продуктите.

Загрейте гофретника, сложете около 2 с.л. от сместа в уреда и печете до получаването на златист цвят на солените гофрети.

Солените кето гофрети са хрупкави и много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: