Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Кашкавалки»Кашкавалки с извара без месене

Кашкавалки с извара без месене

Yordanka VasilevaYordanka Vasileva
Чирак
891k167
Кашкавалки с извара без месене
Снимка: Yordanka Vasileva
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
18
"Кашкавалките с извара стават ефирни, пухкави и много вкусни."

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • извара - 250 г кремообразна
  • сирене - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • брашно - 200 г.
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към яйцата добавете щипка сол и разбийте с вилица. Добавете изварата и разбъркайте, за да се смесят двата продукта.

Сиренето натрошете и също го изпратете към сместа. Кашкавала настържете на едрото ренде и го добавете при останалите съставки.

Разбъркайте всичко добре и добавете брашното пресято с бакпулвера и продължете да бъркате.

Трябва да се получи много гъста смес. Ако е нужно добавете още малко брашно.

Вземайте с лъжица от сместа и с помощта на друга лъжица пускайте в тавата, която сте покрили с пергаментна хартия.

Оставете по малко разстояние между кашкавалките.

Печете закуските в загрята фурна на 200°C за 20 минути, като трябва да ги наглеждате, за да не загорят. Извадете ги, щом придобият приятен загар.

Кашкавалките с извара без месене стават ефирни, пухкави и много вкусни. Ако и вие обичате закуски със сирене, изпробвайте ги.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: