Gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Буркани»Печени камби с мед и чесън

Печени камби с мед и чесън

Печени камби с мед и чесън2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Рецептата ви за камби тази есен нека да е тази - страхотни на вкус"

Необходими Продукти

  • камби - 2 кг
  • чесън - 1 глава
  • морска сол
  • мед
  • оцет
  • лимонов сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Камбите се почистват от дръжки и семки и се подреждат в тава.

Във всяка от тях се слага половин лъжичка морска сол, половин лъжичка мед зехтин - една лъжичка, и една лимонов сок.

Както и по скилидка чесън във всяка.

Пекат се камбите 15-20 минути до омекване не препичане.

Веднага се поставят в чисти буркани камбите и се затварят. Топлината ги вакуумира.

Държат се на хладно печени камби с мед и чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: