Начин на приготвяне
Приготвя се сосът, като съставките се разбъркват добре до хомогенност. Оставя се настрана.
Нудлите се приготвят според инструкциите на опаковката.
Зелето се нарязва на ленти, тофуто - на кубчета, а зеленият лук - на дребно.
В сгорещено олио се запържва тофуто от всички страни. Когато е готово, се отстранява. На негово място се запържва зелето до омекване.
Връща се тофуто обратно и се налива сосът. Оставя се да къкри за кратко на слаб огън. От време на време се разбърква, защото заради нишестето се сгъстява и може да залепне.
Накрая се прибавят отцедените нудли и се разбърква добре, за да се смеси всичко.
Преди сервиране инстантни нудли с тофу и зеле се поръсва със зелен лук.