Начин на приготвяне
Мариновайте телешкото филе в описаните за тази цел продукти. Оставете да престои 30-40 минути и го извадете. Нарежете на ленти.
Отцедете добре от маринатата (запазете я) и запечете в тиган на силен огън.
Може да изпечете цялото парче месо и после да го нарежете, както ви е удобно.
Сварете азиатските нудли според указанието на пакета.
Загрейте олиото в тиган Уок и сотирайте първо морковите на пръчици и зелето, а после добавяйте и останалите зеленчуци. Не трябва да омекват много, а да хванат загар, но да останат леко хрупкави.
Посолете много леко, сложете магданоза и маринатата от месото. По желание може да сложите и повече соев сос.
Добавете веднага нудлите, намалете огъня и разбъркайте.
Разпределете в две порции, като във всяка слагате и от месото.
Поръсете със сусам и накълцан зелен лук.
Сервирайте вкусните нудли със зеленчуци и месо, докато са топли.
Добър апетит!