Начин на приготвяне
Слагаме в тенджера водата, млякото, маслото и солта.
След като маслото се стопи и сместа заври, добавяме брашното наведнъж и бъркаме с дървена лъжица до получаване на еднородно тесто.
Сваляме тенджерата от котлона и оставяме тестото да изстине.
Прибавяме яйцата едно по едно, като бъркаме до пълно усвояване.
Прехвърляме тестото в пош, оформяваме мини еклерчета върху хартия за печене и ги печем за около 30 минути в предварително загрята на 180°C фурна.
Изваждаме втвърдилата се част (без течността) от кокосовата сметана в купа, добавяме 2-3 с.л. пудра захар и разбъркваме за кратко с миксер крема за еклери.
Прехвърляме крема в пош и пълним мини еклерчета с кокосов крем.