Френски пай с гъби

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
10/09/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 666
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солен Пай

Начин на приготвяне

Тестото се разточва леко, слага се в тава и се набожда с вилица. Пече се 10 минути на 200 градуса.

Гъбите се режат на тънки филийки и се запържват в маслото, като се добавя лимоновият сок. Отцеждат се.

Беконът се реже на ситно и се добавя към гъбите. Сместа се разпределя върху тестото, поръсва се с настърган кашкавал.

Яйцата се разбиват, добавя се сметаната, солта и черният пипер и сместа се излива върху тестото. Пече се 35 минути на 200 градуса.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар