Пилешки шницели

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
25/09/2014
"Студено, студено бяло вино дайте, а ние ще ви разкажем историята на най-сочните пилешки шницели "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 732
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се смила заедно с лука и обелените и почистени ябълки. Прибавете накиснатия в млякото и отцеден хляб, рома, черния пипер и два белтъка.

За по-стегната смес може да добавите малко галета. Смесете всичко много добре и оставете сместа да престои на хладно място.

Оформете го във вид на шницели, които се панират в галета и разбитите яйца, след което се пържат в сгорещено олио. Готовите шницели се сервират с малко краве масло.

Рейтинг

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар