Супа от кокошка и телешко

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
01/10/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо481
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте кокошката. Нарежете я на парчета и сложете да се запържи в масло. Телешкото и говеждото нарежете на парченца и го сипете в тенджера. Добавете запържената кокошка.

Залейте с достатъчно топла вода, добавете нарязаните ситно моркови, магданозени корени, пащърнак, овкусете с подправки и варете до готовност на месото.

Прецедете бульона и го сложете да се вари с фиде на око. Застройте с разбити яйца с лимонов сок, добавете скълцан магданоз. Поднесете супата с месото от кокошка, подправено с хрян, отделно.

Свареното червено месо може да използвате за др. гозба.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар