Зелен фасул с моркови

НедаНедаНовак
04/10/2014
Приготвяне45 мин.
Готвене55 мин.
Общо100 мин.
Порции8 буркана
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 087
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 4 кг
  • моркови - 1 кг
  • копър - 3 връзки
  • вода - 1 л
  • чесън - 20 скилидки
  • оцет - 1 л
  • захар - 2 к.ч.
  • сол - 2 к.ч.
  • олио - 250 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе марината от оцета, олиото, солта, захарта и водата. Измийте и нарежете фасула и морковите. Бланширайте ги в маринатата за около 15 минути.

Отцедете зеленчуците, наредете в бурканите, като слагате равномерно чесън и копър.

Залейте с вряща марината, затворете и стерилизирайте 40 минути.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар