Чушки с натриев бензоат

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
04/10/2014
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции8 буркана
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 174
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изтърбушете чушките, след което ги потопете във врялата марината, докато леко променят цвета си. Наредете ги тава, за да изстинат и да се отцедят.

Нарежете магданоза и счукайте чесъна. Редете в буркани чушките, чесъна и магданоза.

Залейте с охладената марината и най-отгоре сипете малко олио, в което е разтворен натриевият бензоат.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар