Гювеч по селски

ioanaioana
Новак
53
330
252
11/10/2014
"Оха, този гювеч определно не може да ни остави безразлични "
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 543
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Картофите се нарязват на едро. Морковът и лукът на ситно.

В гювеча слагаме най-отдолу моркова, лука и чушката, после една част от картофите и от боба, след това доматите и отново нареждаме картофите, след това боба и доматите.

Добавяме всички подправки и слагаме да се пече за 1 час на 180 градуса.

Преди да стане готов слагаме нарязаната наденица за 10 минути и изключваме фурната.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар