Свински джолан на мезе

Свински джолан на мезе
Снимка: Теодора Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
2 мин.
Общо
32 мин.
Порции
10
"Който иска, ги използва за мезе, нарязани на шайби, а който иска - нарязан джолана се слага в купичка и се залива със соса за вкусна свинска супа."

Необходими Продукти

  • свински джолани - 2 бр.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 с.л.
  • чубрица
  • джоджен
  • чубрица
  • риган
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате и обезкостявате свинските джолани, без да ги накъсвате.

Намазвате с олио и овалвате в сол, черен и червен пипер, джоджен, чубрица и риган.

Навивате на руло и завързвате с ластик или канап.

Поставете джоланите в херметик, залейте с вода и сложете още малко от подправките и малко олио - 1 лъжица.

Варете 2 часа на слаб огън.

Като са готови, развържете джоланите.

Който иска, ги използва за мезе, нарязани на шайби, а който иска - нарязан джоланът се слага в купичка и се залива със соса за вкусна свинска супа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: