Начин на приготвяне
В купа сложих брашното от рожков и топлата вода, разбърках с телена бъркалка до смесването им.
Добавих захарта и кокосовото масло и разбърках добре. След това прибавих бакпулвера, разбърках и сместа шупна.
Брашното добавих към сместа и отново разбърках. Правоъгълна тава с размер 20:28 см намазах с олио и без да поръсвам с брашно, изсипах сместа, разпределяйки я равномерно.
Отгоре върху тестото сложих нарязани на парченца обелени круши, да покрие повърхността и едри орехи, моите извадих от фризера и подредих, така няма опасност да изгорят при печенето.
Сложих сладкиша с круши да се пече в напълно загрята на 180 °C фурна за около 20 минути или до суха клечка.
Извадих и оставих да се охлади! При сервиране всяко парче покрих с веган шоколадов топинг.
Ами... Супер вкусно! И двата сладкиша обраха овациите вкъщи, аз леко клоня към веган сладкиш с круши, орехи и шоколадов топинг, страхотен вкус и съчетанието круши с орехи е върховно!
Вижте още от нашите изкусителни веган сладкиши и разберете тайната на есенното отслабване с круши.