Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско печено»Свинска плешка с топено сирене и гъби

Свинска плешка с топено сирене и гъби

Shteriu DjarovShteriu Djarov
Новак
2821936
Свинска плешка с топено сирене и гъби
Снимка: Shteriu Djarov
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
6
"Любима комбинация на много нашенци - сочно свинско месце с аромат на пушено сирене."

Необходими Продукти

  • свинска плешка - 1 кг
  • гъби - 500 г
  • топено сирене - 300 г
  • сирене - 300 г обикновено
  • лук - 2 глави
  • подправки - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, овкусих с подправки, сол и малко олио нарязаното месо на парчета, размер по желание.

Да престои малко и се подреждат в свинското в гювеч. Най отдолу- лук и малко олио, след това месото, гъбите, топеното сирене, обикновено сирене и отново по същия ред

Печем свинска плешка с топено сирене и сирене във фурна на 200 °C за около два часа.

Вижте още идеи какво да сготвите със свинска плешка и разберете кои подправки са подходящи за свинско.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: