Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Бъркани яйца»Филетирана риба хек пане

Филетирана риба хек пане

Филетирана риба хек пане
Снимка: Гергана Георгиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"С картофена салата май ще поднесем този паниран хек...а вие?"

Необходими Продукти

  • хек - 4 бр. филе без кожа и кости
  • черен пипер
  • универсална подправка - зеленчукова
  • олио - за пържене
  • брашно - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете филетата от риба Хек.

Поръсете ги от двете страни с черен пипер и зеленчукова подправка.

Оваляйте ги в брашно и ги изпържете в горещо олио.

Пържете от двете страни до получаване на златист загар.

Готовите филета поставете върху домакинска хартия да поеме излишната мазнина.

Насладете се на вкусна филетирана риба хек пане, в която няма досадни костички.

Вижте повече за рибата мерлуза, както и каква е тайната на вкусния хек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: