Каша с праз

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Каша с праз2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"А за една празена кашичка какво ще кажете?"

Необходими Продукти

  • праз - 4 стръка
  • брашно - 2 с.л.
  • олио - 2 - 3 с.л.
  • черен пипер
  • оцет - 1 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете праза на ситно и го задушете без мазнина в малко вода и сол.

Когато омекне прибавете брашното и олиото, запържете до зачервяване. Долейте вода и сгъстете.

Малко преди да свалите празената каша от огъня прибавете оцета и поръсете с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Точно със зелева чорба!
21.11.2024 13:11
Анонимен
Анонимен
Перфектна но със зелева чорба.
06.01.2022 19:42
1