Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Пилешки сърчица с лук в масло

Пилешки сърчица с лук в масло

Teodora KrumovaTeodora Krumova
Чирак
60417118
Пилешки сърчица с лук в масло
Снимка: Teodora Krumova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
130 мин.
Порции
2
"Пилешки сърчица с лук в масло - идеалното мезе за всяко питие, наздраве!"

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 500 г
  • лук - 2 бр.
  • масло - 100 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате сърчицата за рецептата, разрязвате ги наполовина и ги оставяте във вода за около час. Сварявате ги на котлона в тенджерка, докато започнат да омекват.

Обелвате, измивате и нарязвате лука на полумесеци. В тиган запържвате за кратко сърчицата в маслото и добавяте лука.

Овкусявате със сол и черен пипер и поднасяте с чаша вино или бира. Пилешките сърчица с лук в масло са много вкусни и са чудесно мезе за любимо питие. Опитайте ги!

Ако и вие сте любители на такива деликатеси, непременно изпробвайте пилешки сърца с гъби и най-вкусните сърчица по сборджийски.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: