Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пилешки сърчица с лук и кашкавал

Пилешки сърчица с лук и кашкавал

Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова
Мастър Шеф
3822k9722k9
Пилешки сърчица с лук и кашкавал
Снимка: Христилияна Димитрова
1 / 4
07/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пилешки сърчица - 200 г
  • лук - 1 глава (по - голяма)
  • кашкавал - 100 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо изчистих хубаво сърчицата. След като ги изчистих, ги варих за около 40 минути на бавен огън. Изцедих ги добре.

В тиган сложих олио да загрее, след което добавих пилешките сърца.

Добавих сол и черен пипер на вкус. Малко преди да ги махна от огъня прибавих и едро нарязания лук.

Още докато са топли ги прехвърлих в чиния и прибавих кашкавала, за да се стопи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: