Босненски гювеч

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Босненски гювеч1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
170 мин.
Порции
6
"Мъжка рецепта - слагаш месцето, добавяш зеленчуците и печеш, докато стане готово"

Необходими Продукти

  • месо - 500 г различни видове меса
  • зеленчуци - 800 г патладжани, домати, чушки, грах
  • вино - 1 в.ч.
  • сланина - 80 г
  • лук - 2 глави
  • чесън - 2 скилидки
  • картофи - 500 г
  • люти чушки - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета, изпържете нарязаната сланина, прибавете нарязаните зеленчуци и картофи, счукания чесън и ситно нарязания лук.

Подредете продуктите в дълбок гювеч, посолете, подправете, налейте виното и печете до готовност във фурната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: