Телешко рагу

АдрианаАдрианаНовак
12/11/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 649
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината.

Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете.

Изпържете, налейте виното, прибавете нарязаните гъби, малко бульон, щипка индийско орехче и задушете под похлупак до омекване на месото.

Поднесете с варени картофи по желание.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар