Свински кебап

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
14/11/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 772
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен пипер, след това с брашното и разбъркайте.

След като се запържи, долейте малко вода и виното. Оставете да се вари около 1 час. След това прецедете соса и го разбийте с жълтъците.

Варете го за кратко при непрекъснато бъркане, върнете месото и след 10 минути снемете от котлона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар