Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Крехки свински пържоли от бут с гъби и топено сирене

Крехки свински пържоли от бут с гъби и топено сирене

КрисиКриси
Чирак
75809308
Крехки свински пържоли от бут с гъби и топено сирене
Снимка: Криси
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
115 мин.
Порции
6
"Крехки свински пържоли от бут с гъби и топено сирене или най-бързият начин да стигнете до сърцето на любимия мъж."

Необходими Продукти

  • свински бут - 1.2 кг
  • топено сирене - 8 бр. триъгълници
  • гъби - 1 голям буркан, 500 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • соев сос - на вкус
  • олио - малко (при постно месо)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За рецептата крехки свински пържоли от бут с гъби и топено сирене месото се нарязва на пържоли.

Овкусява се с подправките и се оставя да престои за няколко часа в хладилник.

Прибавят се 200 мл вода, нарязаното на дребни кубчета топено сирене, завива се с фолио и се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса за около час.

Фолиото се маха, доварят се гъбите и се запича до златисто от двете страни.

Ако и вие сте любители на тази класическа комбинация, не пропускайте да приготвите още свинско с гъби и сметана на фурна, сочно свинско гъби в гювеч и свинско с гъби в тенджера под налягане.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: